Servicii Autobasculanta in Bucuresti si Ilfov. Contactati-ne pentru a programa un transport la cel mai bun pret.

Visul de constructie a unei case ghideaza in viata pe multi dintre noi optand la un moment dat sa parasim viata urbana concentrata in blocuri de beton in favoarea unei locuinte pe pamant.

Bignetconstruct si-a facut un scop din a aduna cerintele celor care doresc sa construiasca, sa renoveze, sa consolideze si pune la dispozitie toate serviciile necesare pentru demararea acestor proiecte de asa mare anvergura.

Cu o echipa formata din experti in arhitectura si constructii si o gama variata de echipamente profesionale, nu ne ramane decat sa dam startul planurilor pe care Dvs. le-ati stabilit.

Asa cum am spus, ne bazam pe performanta utilajelor noastre care sunt capabile de excavari, montari si deplasari a unor materiale solide de tipul grinzilor, betonului, fierului sau diferitelor cadre ce stau la baza oricarei fundatii. Cu o autobasculanta ce poate sustine 7,5 tone de material, treaba constructorilor nostrii se axeaza pe cat mai putin timp de executie al lucrarilor si multa precizie in punctele de sustinere ale cladirii ce urmeaza a fi ridicata.

Utilajul beneficiaza de cele mai noi tehnologii  intrunind eficacitate crescuta, siguranta si randament maxim in ceea ce priveste mecanizarea. Personalul  numit care il dirijeaza este trecut initial prin fazele de cunoastere a echipamentului iar mai apoi prin diferite probe care sa demonstreze cunoasterea in detaliu a fiecarui buton din panoul de control al utilajului. Fiindca, renumele companiei noastre este in continua expansiune si in cautare de loc cat mai bun pe piata constructiilor, riscurile pe care ni le asumam sunt 0 iar satisfacerea clientilor cu care colaboram este situata intodeauna pe primul plan.

Revenind la dotarile care fac parte din structura autobasculantei amintim ca:

  • Durata ciclului de transport dintre depozit si santier este diminuata considerabil
  • Durata zilei de munca este redusa, ceea ce sporeste randamentul in munca
  • Procesul de descarcare este mult mai mobil si mecanizat
  • Impactul asupra mediului inconjurator este conform cu planul initial

Pe parcursul efectuarii lucrarilor, firma noastra se asigura ca nu produce deranjamente locale si nici pagube materiale care ar putea sista procesul de constructie.