Transport Nisip, Pietris, Piatra, Margaritar, Refuz de ciur, Balast gratuit la locatia clientului la cel mai mic pret de pe piata. Contactati-ne acum pentru a programa o livrare.

Nisipul si pietrisul sunt materiale naturale folositoare in aria constructiilor. Cele doua se amesteca cu cimentul, rezultand o compozitie perfecta pentru ridicarea unor edificii care vor rezista in timp.

Sunt considerate doua dintre materialele fara de care viata moderna nu ar fi existat, fiind vitale pentru industria constructiilor si amenajarilor.

Nisipul este usor de gasit si ieftin iar atunci cand nu il gasim sub talpile noastre in vacanta il intalnim pretutindeni in fata ochilor nostrii reprezentand un sfert din betonul cu care se ridica blocuri, case, cladiri de birouri, hoteluri, parcari supraterane sau poduri. Totusi ,nu orice tip de nisip indeplineste calitati de  materie bruta in constructii iar acolo unde este nevoie aceasta va fi procesat pentru a corespunde standardelor in domeniu.

Petrisul are si el rolul sau, care face orice sa dureze. Trece prin diferite etape in care este maruntit sau spart de utilaje pentru a adera mai bine la suprafete ca: drumuri, terasamente sau alei.

Tansport nisip 0-3 cm, margaritar 0-8 cm, balast, piatra (8-16-32 cm), moloz, pamant(flori si umplutura).

Autoutilitara capacitate 4,5 metri cubi (6 tone),  autobasculanta (18m cubi, 32 tone)

CONSTRUCTI CIVILE :CASE LA ROSU & CHEIE ,FOSE SEPTICE.
PRETURI PROMOTIONALE ! Disponibil 24/24 ore! servicii de calitate la preturi de criza
Persoana contact: Tudorache Iulius
Telefon: 0722 700 126
Transport nisip moluz balast 24/24 transport gratuit cele mai mici preturi. Suna Acum!