Excavari fundatie casa sau bloc pentru orice tip de constructie la cel mai bun pret. Contactati-ne pentru o programare.

O constructie solida se bazeaza pe o fundatie solida gandita in detaliu si executata ca la carte. Factorul de interes al unei fundatii il reprezinta calitatea pamantului lucrat, caci, in functie de aceasta se stabileste planul intregii locuinte.

De-a lungul multor proiecte efectuate am intalnit sol nisipos, sol pietruit, sol incarcat de mal sau amestecat caruia constructorii nostri au trebuit sa ii analizeze in detaliu componenta si sa faca studii privind siguranta ridicarii de case pe astfel de terenuri. Nu orice suprafata se preteaza proiectelor de anvergura.

Pasii urmati in efectuarea unei fundatii sunt:

– saparea santurilor de adancime fie cu utilaje fie la mana.

– turnarea betonului in reteaua de canaluri.

– construirea cofrajului pentru elevatie si ridicarea stalpilor de rezistenta.

– decofrarea acestora si ” asezarea” placii.

In functie de preferintele clientului, aceste etape pot avea sau nu intarzieri din pricina descoperirii unor probleme cum ar fi: un sol prea putin prietenos, o retea de vegetatie care trebuie inlaturata, panza freatica situata prea sus etc.

Constructia de orice fel, fie la scara mare, fie mai mica, trebuie asigurata intodeauna de oameni cu certificari in domeniul constructiilor. Bignetconstruct este alcatuita dintr-o echipa profesionista, capabila, cu simtul responsabilitatii si cu o putere de munca exceptionala, pentru care visul clientului devine principalul scop.