Demolarea este o ramura a constructiilor ce vizeaza distrugerea sau punerea la sol a unor structuri vechi, degradate de timp si conditii meteo asigurand o buna dezvoltare arhitecturala pe plan urban sau rural.

Deobicei masura demolarii lasa loc de analiza a solului pe care urmeaza a fi construite alte cladiri si aduce in prim plan informatii necesare echipei de arhitecti si ingineri. Demolarile pe spatii inguste, aflate in vecinatatea cartierelor sau in zone intens populate se executa treptat cu masini speciale de tipul buldozerelor iar cele din plan vast, campie sau zone industriale pot fi efectuate cu materiale explozibile, dupa ce intregul perimetru a fost asigurat.

Compania noastra a inmagazinat sute de astfel de lucrari la care au participat specialisti in constructii si demolari. Echipa desemnata pentru acesta faza este formata din muncitori calificati, sefi de proiect si ingineri care studiaza, darama, analizeaza si curata suprafata lasand la final un teren potrivit pentru alte proiecte de anvergura.

In functie de tipul demolarii aceasta se poate intinde pe durata mai multor ore in decursul unei zile sau poate dura saptamani la rand cu certitudinea ca la final clientul va fi satisfacut de munca depusa.