Aduc Pamant vegetal pentru gradina si curte, pamant fertil de padure livrat cu masini de 3,5 m.c. (aprox. 5 tone).

Pamantul vegetal de padure si pamant negru este un pamant fertil folosit amenajarea gradinei si curtii. Pamantul de padure cu valoare nutritiva ridicata si granulatie constanta este folosit la semanarea gazonului, datorita lipsei buruienilor de tip pir, costrei sau mohor, care nu pot fi combatute dupa rasarirea gazonului.

Pamantul de padure poate fi folosit cu succes ca pamant de flori, pentru cultura legumelor sau pentru productia de arbori si arbusti.

Pamant fertil de padure, de culoare brun inchis, necernut dar usor de manipulat (imprastiere si nivelare), liber de pir si mohor, avand granulatie si permeabilitate optima pentru gazonare (indiferent daca gazonarea se face prin insamantare sau prin montaj rulouri de gazon) dar si pentru plantarea de arbori si arbusti.

Din acest pamant pot rasari, in cantitate foarte mica, buruieni dicotiledonate (buruieni cu frunze late, diferite ca forma de firele de gazon), dar care se pot erbicida cu erbicid selectiv pulverizat cu vermorelul sau cu atomizorul (fara a afecta gazonul rasarit).

Pamantul de padure poate fi folosit cu succes ca pamant de flori, pentru cultura legumelor sau pentru productia de material dendrologic de calitate. Daca in pamantul de padure exista bolovani, acestia se pot sparge cu usurinta datorita granulatiei speciale a acestui pamant. Livrarea pamantului se face cu autoutilitare de 4,5 metri cubi (6 tone).

Contacteaza-ne acum pentru cel mai bun pret pentru pamant vegetal cu Transport Gratuit la locatie.
Persoana contact: Tudorache Iulius
Telefon: 0722 700 126