INCHIRIERE SCHELE METALICE CE SE FOLOSESC PENTRU A FACILILITA MUNCA LA INALTIME PE FATADE, INCINTA CLADIRILOR SAU IN ALTE CIRCUMSTANTE SI POPI PENTRU FIXARE COFRAG PLACA.

Schele metalice fixe sunt constituite din elemente verticale, cu elemente orizontale și transversale membrii care susțin o serie de schele. De o importanță crucială pentru stabilitatea și utilizarea perfecta a sistemului de schele de metal este de cunoaștere și înțelegere a tuturor componentelor sale: Pop Sistem ofera tot sprijinul pentru buna executie a montajului.

Aceste schele si popi metalaci sunt apreciate de către constructori pentru stabilitatea și securitatea lor. Schelele sunt folosite ca schele externe și interne pentru construcția sau renovarea clădirilor, precum și a structurilor de sprijin pentru a lucra în curte.
Aceste schele au o mare rezistenta la intemperii sau oricare factor al naturii, ele pot fi utilizate indiferent de anotimp.

Montarea si demontarea de schela metalica trebuie sa fie efectuata in conformitate cu locatia in care se utilizeaza si montajul sa fie in totalitate supravegheat de catre persoane care inteleg si au capacitatea de a vizualiza finalitatea lucrarilor, nepunand in pericol sanatatea fizica celor implicati.

Contacteaza-ne acum pentru cel mai bun pret pentru inchiriere schela si popi cu Transport Gratuit la locatie.
Persoana contact: Tudorache Iulius
Telefon: 0722 700 126